واویشکا غدای محلی و اصیل شرق گیلان


موردمصرف : غذای اصلی
  مناسب برای : مهمانی دوستانه
  میزان کالری : مشخص نشده
  سختی : ساده
  محلی : گیلان
  مناسب فصل : همه فصول

 
آماده سازی :15 دقیقه
پخت : 60 دقیقه
مواد مقدار واحد توضیحات
سیر 2 عدد  
پیاز 1 عدد بزرگ
گوشت چرخکرده 500 گرم  
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری  
گوجه فرنگی 3 عدد خرد شده
آب 1/2 لیوان  
تخم مرغ 1 عدد  
زردچوبه   به میزان لازم  
فلفل سیاه   به میزان لازم  
گرد غوره   به میزان لازم  
نمک   به میزان لازم
 

ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.

 

 

بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.

 

 

گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.

 

 

بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گردغوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.

 

 

 

تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

 

 

حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.

 

 

این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود. 

 

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 20 آبان 1393برچسب:, | 21:36 | نویسنده : مهدیزاده |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • اریک صدا